Datorservice
Datorreparation
dataservice

Datorservice Göteborg


Vi reparerar alla typer av datorer av alla märken. Både stationära och bärbara PC eller Mac datorer, oavsett om det är hårdvaru- eller mjukproblem. Vanligtvis tar reparationen endast 1-2 dagar. Du behöver inte vara rädd för att förlora någon information, då vi innan påbörjad reparation alltid utför en säkerhetskopia av din hårddisk.


Vi reparerar datorer och hårdvara med fysiska skador. Nedan följer exempel på skador vi fixar:

- Vattenskador, eller andra skador orsakade av vätska

- Överhettningsskador, som kan orsakas av ej fungerande kylsystem

- Glappkontakt, knappar och kontakter med glapp

- Sprucken eller trasiga skärm


På grund av relativt lågt pris på bärbara datorer väljer många att köpa en ny dator redan efter 2-3 års användning. Vi rekommenderar våra kunder att komma med sina datorer till oss för en snabb undersökning. Då kan vi snabbt bedöma om datorn är värd att reparera eller inte, och komma med ett prisförslag. Oftast räcker en noggran rensning och optimering av en äldre dator, för att den skall uppfylla många av dagens datorbehov.


Vi erbjuder hjälp med att uppgradera datorer, till exempel grafikkort, hårddisk och RAM-minnen. Med vår långa erfarenhet kan vi hitta kompatibla komponenter för att göra din dator snabbare.


Med tanke på miljön borde man ge äldre datorer, och annan elektronik för den delen, en andra chans. Oftast klarar en äldre dator på 6-7 år dagens alldagliga behov efter vår service, och eventuell uppgradering av viss hårdvara.


Vi reparerar även gamla datorer för industribruk, som av någon anledning inte kan ersättas med modernare hårdvara.


Vi älskar det vi gör och anser att det inte finns problem som inte kan lösas! Datorreparation i Göteborg!


Skärmbyte

Snabba upp!

Datorleverans

Virusborttagning

Återställning av information

Försäljning

Prislista