Mac service
mac service göteborg
macbook pro
mac support
macbook air
mac återställning

Mac service Göteborg


Vi reparerar Mac datorer både bärbara och stationära (exempelvis iMac, Macbook, Macbook Air, Macbook Pro, Mac Mini) i Göteborg och angränsande städer omkring 80 km som Borås, Kungsbacka, Varberg, Kungälv och Stenungsund. Givetvis tar vi emot datorer via posten. Vi lagar datorer med både hård- och mjukvaruproblem. Vanligtvis tar reparationerna endast 1-2 dagar. Du behöver inte vara rädd för att informationen som finns på hårddisken ska försvinna, vi tar aldrig bort kundens filer.

Mac service Göteborg:


OS X optimering, uppdatering och reparation


Vi optimerar din Mac så att den fungerar lika bra som när den var ny.

Välj den här tjänsten om din Mac fryser vid Apple logotypen, fungerar långsamt, kraschar regelbundet eller när du ser frågetecken i stället för Apple logotypen.

Alla sådana problem borde lösas inom bara ett dygn!


Reparation av trasig MacBook eller iMac skärm


Trasig skärm eller sprucket glas på din Mac?

Om du ser skador på glaset, stora färgade fläckar på grund av sprucken matris eller vertikala linjer, så kan vi reparera din MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air inom 3-5 dagar. Till en del modeller har vi LCD skärmar på lager, men de flesta behöver beställas, vilket tar 2-3 dagar.


Byte av internt batteri på MacBook Pro och MacBook Air


Dålig batteritid på din Mac?

Apple gjorde det inte lättare för den enskilde användare att ersätta det inbyggda batteriet när det blivit dåligt. Vi byter det gamla batteriet på din MacBook, oftast på mindre än en dag.


Reparation av hårdvara i MacBook


Har din MacBook slutat starta?

Reparation av hårdvara inkluderar laddningsporten, grafikkortsproblem, USB-portar eller vattenskador. Vi undersöker din MacBook för för att ta reda på vilka typ av fel den har. Till exempel kan grafiska problem komma från fel på LCD-kabeln.


Vi reparerar även moderkort på iMac 21,5 och 27 tums modeller, tillverkade f.o.m. 2009.


Ersättning av MacBook Pro och MacBook Air tangentbord


Har du spilt någonting på ditt MacBook Pro  eller MacBook Air tangentbord?

Den vanligaste anledning för byte av tangentbord brukar vara vattenskada eller trasiga tangenter. I de flesta fall kan inte tangenterna repareras separat, utan hela tangentbordet måste ersättas.

Vår specialist kommer undersöka tangentbordet, dess backlight och kretskorten, i fall det finns något spår av vattenskada.


Reparation av skador orsakade av vätska för alla Mac modeller


Har du spillt vatten, vin, cola eller någon annan vätska på ditt tangentbord eller din Mac?

Det är väldigt viktigt att agera så snabbt som möjligt. Din MacBook måste bli frånkopplad från det inbyggda batteriet och demonteras för rengöring och sanering. På bara några sekunder kan vatten som kommit i kontakt med hårdvaran i din Max göra stor skada. Väldigt ofta kan datorn lagas, men det finns ingen garantier på att allt kommer att fungera som förut. Skadorna kan vara variera beroende på mängden vatten som spillts på datorn.


Reparation av MacBook med överhettningsproblem


Blir din Mac för varm eller stänger av sig själv regelbundet?

Detta problem kan orsakas av damm som hamnat i kylsystemet, fel på fläktar eller kylpasta som blivit för torr.

Det vi gör är en fullständig rengöring av kylsystemet och applicerar ny kylpasta på alla nödvändiga platser.


Har du förlorat din data?


Vi erbjuder en omfattande Apple Mac Data Recovery Service.

Om du ser frågetecken i stället för Apple logotypen vid starten, kan det innebära att hårddisken i din Mac börjar gå sönder?  Möjligtvis behöver den bytas ut. Har du viktig information som du behöver komma åt? Det finns en stor chans att vi kan rädda all data till 100%.

Ta med din Mac och vi kommer att köra den genom vårt bastest vilket visar vilka fel som finns, hårddiskens tillstånd och med hur stor sannolikhet det går att rädda eller säkerhetskopiera alla data..


Oavsett vilka problem din Mac har, ta med eller skicka den för en snabb reparation. Våra experter kan åtgärda eventuella fel i vår butik i Göteborg.


Prislista